Workshops

Inspirerende workshops in onze sfeervolle studio in Haarlem

Minerale make-up

Wil je ook een egale huid maar heb je niet uren de tijd? Of ben je niet zo handig met make-up? Tijdens deze praktische workshop leren wij je hoe je met eenvoudige technieken een natuurlijke make-up aanbrengt. Wij demonstreren het en helpen je op weg. Extra aandacht gaat uit naar het kiezen van de juiste (minerale) foundation poeder. Uit maar liefst 46 kleuren van Skin Color Cosmetics vinden wij de juiste tint voor jouw huid. Je gaat naar huis met persoonlijke tips & tricks en make-up resumé. Na de workshop kun je de make-up producten aanschaffen met 10% korting. Van ons ontvang je de speciale Kabuki kwast ter waarde van € 14,95 alvast cadeau!

€ 55,- inclusief Kabuki foundation kwast
Minimaal 4 deelnemers
Data in 2019: 11/10, 15/11, 13/12 (eigen datum in overleg mogelijk)

Ontdek je persoonlijke stijl

Heb je veel kleding maar niets om aan te trekken? Volg je de mode maar weet je niet zeker of het je staat? Tijdens deze workshop gaan we terug naar de basis. Je krijgt inzicht in verschillende stijlen en pasvormen. Waar moet jij op letten bij je kledingkeuze? Wat past bij jouw lichaamsvorm? En wat is jouw persoonlijke stijl? Wij geven je stijltips en daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Uiteraard helpen wij je daarbij. Na afloop nemen we alle moodboards door en krijg je inzicht in jouw stijlvoorkeur. Je gaat volop inspiratie naar huis met je persoonlijke moodboard en styleguide. Dit geeft je houvast voor toekomstige stijlvolle keuzes.

€ 75,- inclusief stijlresumé
Minimaal 4 deelnemers
Data in 2019: 9/10, 13/11, 11/12 (eigen datum in overleg mogelijk)

Catwalk workshop

 

Op zoek naar een originele workshop? Wat dacht je van een catwalk workshop voor jou en je vriendinnen! Je leert alles over houding en beweging en hoe je zo mooi (en gezond) mogelijk loopt. Niet met het doel om een modeshow te lopen, maar wel om je bewust te worden van je eigen ‘loopje’. We laten je zien hoe je zelfverzekerd een ruimte binnenloopt en mensen tegemoet treedt. Hierna voel je je nooit meer onzeker als alle ogen op jou gericht zijn. Zelfs niet op hoge hakken!

Prijzen op aanvraag.

Eigen workshop samenstellen

Ben je op zoek naar een uitje met familie, vrienden of collega’s in Haarlem? Wil je een workshop met een combinatie van adviezen, bijvoorbeeld een kleuradvies en make-up? Of een Catwalk workshop, waarin je alles leert over je houding en beweging? Vraag het ons! We kunnen je ook alles vertellen over shoppen en eten in Haarlem. In overleg stellen we een programma voor je op. 

Onze missie

Wij zijn Ellen en Fiona, de Style Fitters. Wij willen je inspireren om meer uit jezelf te halen, er nog beter uit te zien en overtuigender over te komen. Dit doen we door jouw lichaamstaal in harmonie met je boodschap te brengen. We helpen je jouw garderobe overzichtelijk te maken met kleding die echt bij je past. Je koopt minder en draagt meer. Je bespaart geld en draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Contactformulier

13 + 14 =

Bel ons:
06-24 20 66 07 (Ellen)
06-21 55 70 60 (Fiona)