Minerale make-up

Mineralen gewonnen uit de aarde

Heb je genoeg van het weggooien van foundations door verkeerde kleur of textuur? Met onze minerale make-up heb je keuze uit maar liefst 46 kleuren. Zo vind je altijd de perfecte match met jouw huidskleur. Door de warmte van je huid smelten de mineralen perfect samen voor een stralende look. De hele dag.

Wil jij een mooie huid met een natuurlijke finish?

Vind samen met ons jouw perfecte make-up match. Meld je aan voor een persoonlijk advies of kom voor een workshop.

Make-up advies

Met het unieke kleursysteem kiezen we voor jou de perfecte tint uit maar liefst 46 kleuren minerale foundation. We leren je hoe je je wenkbrauwen, ogen, concealer en blush aanbrengt. En welke tint lippenstift mooi bij jou past. Wil je een natuurlijke make-up of een wat meer sprekender make-up, alles is mogelijk. Laat je wensen weten! 

Individueel advies € 65,-

Kleur en make-up

Een combinatie van kledingadvies en make-up advies. Met dit advies ervaar je welke kleuren in kleding je laten stralen. Na het kleuradvies doen we een huidskleuranalyse en kiezen we de perfecte foundation. Je leert je opmaken met de natuurlijke minerale make-up. Een egale huid met zachte glow en stralende ogen zijn het resultaat.

€ 195,- individueel advies
€ 165,- pp bij 2 personen

 

Make-up workshop

Boek samen met een groep vriendinnen een minerale make-up workshop! Na de huidskleur scan leren we jullie hoe je deze langhoudende foundation mooi aanbrengt en wat trucs op je ogen op te maken. Na de demonstratie gaan zelf jullie aan de slag. Deze workshop kan zowel in onze studio maar ook bij iemand thuis worden gegeven.

€ 47,50 pp (min 4 personen)

Fotoshoot

Iets specials te vieren? Samen met een vriendin, je dochter of je moeder op de foto? Je wordt door ons opgemaakt en gestyled. Een professionele fotograaf schiet de foto’s. Leuk om als verrassing cadeau te geven! Uiteraard kun je ook kiezen voor een zakelijke (profiel)foto.

Prijs op aanvraag

Uniek kleur test systeem voor de huid

  • keuze uit 46 kleuren
  • zacht voor je huid
  • zonder chemische hulpstoffen
  • parfumvrij
  • lang houdbaar en zuinig in gebruik
  • natuurlijke zonnefilter
  • stralend effect door miljoenen mineraaltjes
  • 100% dierproefvrij

Een impressie