Op mijn gemak

5,0 rating
9 augustus 2019

“Wat was het een intensieve maar vooral leerzame en leuke dag! Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb, het heeft me ook doen inzien dat er heel veel positieve punten aan mij zijn waar ik de nadruk op kan leggen, dit geeft veel zelfvertrouwen. Het ‘geef ruimte aan wat ruimte nodig heeft’ was wel een enorme eyeopener. Deze dag was een cadeau voor mezelf waar ik echt de rest van mijn leven plezier van heb, dus enorm waardevol. In ieder geval bedankt voor alles, ik heb me vanaf het begin tot eind op mijn gemak gevoeld.” – Diana

Handvat

5,0 rating
1 augustus 2019

“Bij Ellen is het goed toeven. Ze leert je naar kleuren en materialen kijken. Via het kleurenpaspoort heb ik een goed handvat voor welke kleuren mij het best staan, en in welke verhoudingen ik andere kleuren erbij kan combineren.” – Fay

Alle aandacht

5,0 rating
4 juni 2019

“Wij zijn met een club van 9 vrouwen geweest. Een zeer gevarieerd en groot gezelschap, maar Ellen en Fiona zorgden ervoor dat iedereen de aandacht kreeg die zij verdiende. Ontzettend leuk en interessant om te zien wat kleuren kunnen doen voor je gezicht! Daarna winkelen met de adviezen in ons achterhoofd. Het is best een uitdaging om dit op de juiste manier toe te passen, maar we doen allemaal ons best! Ook hebben we binnenkort een ruilmiddag voor kleding. Heel erg bedankt voor jullie deskundigheid en advies. Een absolute aanrader.” – Lara

Uitkomst

5,0 rating
13 mei 2019

“Het is alweer even geleden, maar wil toch nog even reageren n.a.v. het stijladvies wat ik in mei bij je gedaan heb. Ik heb nu ruim 3 maanden ‘geoefend’ en kan je zeggen dat het een uitkomst voor me is. Je hebt zoveel laten zien waar ik nooit bij stil heb gestaan! Het is echt goed om uit je patroon te breken en kritisch te kijken wat nu ECHT staat. Ik heb veel meer plezier in het kiezen van mijn kleding. En ik merk aan de positieve reacties in mijn omgeving dat het werkt. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen, een aanrader! Bedankt Fiona.” – Froukje

De ene of andere rood

5,0 rating
13 mei 2019

“We hebben een super gezellige middag gehad bij Ellen. Zij neemt op een prettige manier echt de tijd om veel uitleg te geven en vooral veel te laten zien. Ongelofelijk wat een verschil het maakt, de ene of de andere kleur rood. Helemaal geïnspireerd en met kleurenkaart in de aanslag zijn we gelijk gaan shoppen. Gericht op zoek naar passende kleuren en designs, wat een feest!” – Yvonne en Mirjam

Heldere kleuren

5,0 rating
22 april 2019

Het pakte verrassend voor mij uit. Waar ik altijd greep naar zand en natuurtinten, bleek dat mijn uitstraling sterker werd met warme heldere kleuren. De eerste aankopen in die tinten zijn gedaan en het effect is mooi! Met de kleurstaal erbij is winkelen een stuk eenvoudiger geworden. Fijn ook dat je naderhand nog informatie stuurde ter verduidelijking. Ik zou het iedereen aanraden!” – Lydia

Belevenis

5,0 rating
13 april 2019

“Wat een belevenis, dit hadden we jaren eerder moeten doen… Professioneel, to the point, hartelijk… kortom een geweldige ervaring! Dank Fiona!” – Lianne, Melissa, Monique

Onderscheidend

5,0 rating
6 maart 2019

“Het was ontzettend leuk, verrassend en gezellig om een persoonlijk advies van Ellen te krijgen. Ze is super enthousiast hierover en neemt er echt de tijd voor om je van advies te voorzien. Ze zorgt ook dat je zelf het verschil ziet zodat je al winkelend het onderscheid tussen leuk en geweldig kunt maken. Ik zou echt iedereen aanraden om een kleuradvies te nemen, had niet verwacht dat het me zoveel zou opleveren.” – Kim

Professional

5,0 rating
13 februari 2019

“Fiona is een echte professional! Alles klopt! Ik ben heel blij met en super geïnspireerd door haar advies. Dit is een cadeautje wat elke vrouw zichzelf zou mogen geven. Dank je!” – Judith de Haan

Mooi atelier

5,0 rating
13 januari 2019

“Een ochtend met Ellen geeft een (kleurrijk) leven lang plezier. Of je nu denkt dat je wel weet wat je goed staat of twijfelt aan je eigen inzichten; verrast word je zeker. In haar mooie atelier in Haarlem creëert Ellen een open en vriendelijke sfeer en neemt ze je deskundig aan de hand. Doen!” – Sara en Marleen

Opbouwende kritiek

5,0 rating
18 augustus 2018

“Na het kleuradvies van 2 jaar geleden, waarna ik zeer rigoureus door mijn kledingkast ben gegaan, was het nu tijd voor stijladvies. Ik vond het erg gezellig en leerzaam om mijn kledingkast op deze wijze met je door te nemen. En ook wel confronterend. Ik vond het daarom erg prettig dat je positief bleef en opbouwende ‘kritiek’ gaf. Het stijladvies bij mij thuis was erg geslaagd, je nam er alle tijd voor en daar dank ik je voor. En nu aan de slag, ik heb zin om nieuwe kleding te kopen!” – Clare

Carrièredagen

5,0 rating
13 augustus 2018

“Afgelopen zaterdag, tijdens de Nederlandse carrièredagen,
de masterclass stijl & imago bijgewoond. Dank je wel voor je heldere uitleg over het optimaliseren van mijn uitstraling! Ik hoop dat ik het binnenkort in praktijk kan brengen en dat het ook succesvol is. En ik ga als blonde dame zeker geen zwart colbert meer dragen. In ieder geval niet tijdens een sollicitatiegesprek.” – Karen Teske

Eenvoud

5,0 rating
13 juni 2018

“Fiona heel erg bedankt voor je tips. Blijkt dat ik steeds de verkeerde combinaties uitzocht met sjaaltjes. Door mij te laten zien wat het effect is, ben ik om. Ook prachtig, en zo eenvoudig opgemaakt. Heel mooi. Je doet het heel goed, je maakt mensen blij.” Helga Brassinga

Gastvrije ontvangst

5,0 rating
13 juni 2018

“Gastvrije ontvangst op een mooie locatie in de binnenstad van Haarlem. Een vakvrouw, die je zorgvuldig laat zien dat sommige kleuren echt niet bij je passen. Het heeft mijn ogen geopend en ik kom na dit kleuradvies snel terug voor een stijladvies in Haarlem. Mijn advies zeker aan mannen is: doen! Dank je Ellen.” – Chris

Muurbloemen

5,0 rating
13 juni 2018

“Je gaat het pas zien als je het door hebt (Johan Cruijff). Spijker op z’n kop. Ik begrijp nu beter de impact van kleuren en stofsoorten op mijn uiterlijk. Ook waarom ik bepaalde favoriete combinaties vaak draag en andere ‘muurbloemen’ in mijn kast blijven. Inmiddels -met kleurenpaspoort in de hand- succesvol een nieuw flitsend pak aangeschaft voor het huwelijk van mijn oudste dochter. Bedankt Fiona. Dat zouden meer mannen moeten doen.” – Frank

Inspiratie

5,0 rating
13 juni 2018

“Een week na ons teamuitje in het teken van Kleur& Styling was ik jarig. En wat denk je wat mijn collega’s me cadeau deden? Een prachtige knalblauwe sjaal. Helemaal mijn kleur! Vóór de kleurenanalyse had ik nooit kunnen raden dat felle kleuren mij zo mooi zouden staan. Om de kleuranalyse als team te doen was een succes: gezellig en functioneel. Ellen heeft ons aan het denken gezet. Hoe kunnen we met onze kleding bijdragen aan het zakelijk creatieve karakter van ons bureau? Daarover is het laatste woord nog niet gezegd. Want de adviezen van Ellen zijn stof tot inspiratie!” – Alisa

Verjaardagscadeau

5,0 rating
13 juni 2018

“Samen met mijn vriendin had ik een kleuradvies geboekt als verjaardagscadeau. Op zaterdagochtend zodat we aansluitend konden lunchen en winkelen. Na de introductie liet Ellen ons zelf zien welke kleuren tegen je werken maar vooral ook welke kleurencombinaties je goed staan. Ook handig te weten welke prints ik moet kiezen in overhemden etc. We hebben beiden veel aan het advies gehad en ik zie er nu niet meer tegenop om te gaan winkelen!” – Sebastiaan

Kledingkast

5,0 rating
13 juni 2018

“Naast een gezellige en goed verzorgde middag bij Fiona hebben wij (4 dames) ook heel veel geleerd en kijken nu met andere ogen naar onszelf én naar onze kleding(kast). Bijzonder wat een kleur voor je kan doen. Fiona heeft ons dat op een hele prettige manier laten zien. Ook de make-upadviezen waren top.” – Geno Neuhuys

Onmiskenbaar

5,0 rating
13 maart 2018

“De sessie met Ellen was heel erg gezellig, leuk en ontspannen. De uitkomst van de kleurenanalyse was onverwacht maar onmiskenbaar. Ongelooflijk te zien hoe passende kleuren je doen stralen en sterker maken! Ellen geeft daarbij op heel prettige wijze advies zonder je ook maar iets op te dringen zodat je rustig aan je nieuwe kleuren kunt wennen. Aanrader!” – Denise

Puzzel gelegd

5,0 rating
26 februari 2016

“Ik had een ontzettend leuke en leerzame dag! Zien dat iets niet werkt maar niet precies weten waarom… nu weet ik het! Bewustwording en durven kijken. Fiona bedankt! Je bouwt het verhaal heel goed op zodat uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar passen. Ik ging met veel positieve energie weer naar huis.” – Barbara Bakker