Workshops en trainingen

Praktische en gezellige workshops of inspirerende trainingen voor jou als professional, je afdeling of team. Mogelijk in de Style Fitters studio in Haarlem of in-company.

De impact van kleur

Deze workshop met als thema ‘persoonlijke kleuren’ wordt het meest geboekt. Het geeft kleur aan je team, is praktisch en maakt veel los: kleur bekennen, communiceren met kleur en meer inzicht in het maken van  kleurencombinaties. Na de interactieve presentatie krijgt iedereen een persoonlijke kleurenanalyse waarbij de deelnemers bij elkaar kunnen meekijken.

Je leert:
Wat zijn jouw beste kleuren voor basics?
Wat zijn combinatiekleuren, hoe licht of donker kun jij gaan?
Hoeveel contrast staat je mooi, zwart/wit of ton-sur-ton?
Welke stofsoorten en dessins passen bij jou?

Waardevol en gezellig, deze workshop neemt een dagdeel in beslag. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke kleurenpalet.

Spreken zonder woorden 

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie

Zou je soms wel willen dat je iemands gedachten kon lezen? Zodat je weet wat diegene voelt en denkt en je daarop in kunt spelen? Dat kan als je iemands lichaamstaal kunt lezen! En wil je ook weten wat je aan je eigen lichaamstaal kunt verbeteren om open en assertief over te komen? In deze inspirerende, interactieve workshop krijg je inzicht in de non-verbale signalen van jezelf en van een ander. Ook online!

Je leert:
De betekening van de belangrijkste non-verbale signalen
Herkennen en interpreteren van lichaamstaal
Bewust worden van je eigen lichaamstaal
Krachtiger communiceren en toch jezelf blijven
Je boodschap ondersteunen met je uitstraling

 

Leren presenteren

Hoe sta je comfortabel voor een groep of zit je zelfverzekerd bij een vergadering? Als dit niet van nature in je comfortzone is, kan volop in de aandacht staan best lastig zijn.

Wij leren je hoe je met energie en zelfvertrouwen je boodschap overdraagt. Je vangt positieve aandacht en houdt deze vast. In deze training niets over PowerPoint of Prezie maar des te meer over de belangrijkste presentatietool: JIJ!

Veel oefening, feedback en trucks om ontspannen te spreken komen aan bod tijdens deze training. Uiteraard besteden we ook aandacht aan je voorkomen. Wat past bij jou en hoe voel jij je prettig? Dat gaan we onderzoeken en werken we uit tot een ‘perfect presentation outfit’. 

Professionele foto

Professionele foto’s geven het beste resultaat. Wil je je team optimaal presenteren op de website? Style Fitters organiseert snel en professioneel een foto shoot op locatie. 

In overleg bepalen we de sfeer van de individuele en groepsfoto’s: spontaan, serieus, zakelijk, ontspannen of juist opvallend. Met veel kleur of sober. Wij helpen je met de styling van kleding, achtergrond en setting. En verzorgen de visagie!

Style Fitters werkt samen met een professionele en zeer ervaren fotograaf. De foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie beschikbaar gesteld.

Make-up workshop

Heb je je naast je zakelijke kledingkeuze wel eens afgevraagd welke make-up passend is? Make-up is de kers op de taart, het maakt het plaatje af en ziet er professioneel uit. Na deze praktische workshop kun jij ook binnen 10 minuten je zakelijke make-up aanbrengen. We werken met minerale poeders gewonnen uit de aarde, dit is puur, goed voor je huid, voelt zijdezacht aan en is gunstig voor mensen met allergie.

Dit leer je:
Hoe je de minerale foundation (46 kleuren!) aanbrengt 
Aanbrengen van een concealer in de juiste kleur
Subtiel opmaken van je ogen
Stylen van je wenkbrauwen en kleuren van de lippen

Inspiratie workshops

Mooi van buiten én van binnen.
Met deze inspiratie workshops word je de beste versie van jezelf, van binnen- èn van buiten. De workshops bestaan uit diverse onderdelen. We koppelen altijd een inside bouwsteen aan een outside bouwsteen. De invulling van een workshop of training kan uit 2 tot 12 bouwstenen bestaan. Dat is afhankelijk van de wens van de opdrachtgever. Over de invulling en combinaties denken we uiteraard actief mee, keuze genoeg! Onderwerpen zijn: stressbeleving en -preventie, mentaal fit, Inner Drivers Test, meditatie & mindfulness.

We organiseren deze workshop in samenwerking met Werk Stress, specialist op het gebied van coaching omtrent werkstress.