Workshops en trainingen

Praktische en gezellige workshops of inspirerende trainingen voor je afdeling of team. In de Style Fitters studio in Haarlem of in company.

De kracht van kleur

Deze workshop met als thema ‘persoonlijke kleuren’ wordt het meest geboekt. Het geeft kleur aan je team, is praktisch en maakt veel los: kleur bekennen, communiceren met kleur en meer inzicht in het maken van  kleurencombinaties. Na de interactieve presentatie krijgt iedereen een persoonlijke kleurenanalyse waarbij de deelnemers bij elkaar kunnen meekijken.

Je leert:
-Wat zijn jouw beste kleuren voor jouw basics?
-Wat zijn combinatiekleuren, hoe licht of donker kun jij gaan?
-Hoeveel contrast staat je mooi, zwart/wit of ton-sur-ton?
-Welke stofsoorten en dessins passen bij jou?

Waardevol en gezellig, deze workshop neemt een dagdeel in beslag. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke kleurenpalet.

Zakelijke make-up 

Heb je je naast je kledingkeuze wel eens afgevraagd welke make-up passend is? Make-up is de kers op de taart, het maakt het plaatje af en ziet er professioneel uit. Na deze praktische workshop kun jij ook binnen 10 minuten je zakelijke make-up aanbrengen. We werken met minerale poeders gewonnen uit de aarde, dit is puur, goed voor je huid, voelt zijdezacht aan en is gunstig voor mensen met allergie.

Je leert:
-Hoe je de poederfoundation (46 kleuren!) aanbrengt zodat deze mooi samensmelt met je huid
-Aanbrengen van een concealer in de juiste kleur
-Subtiel opmaken van je ogen
-Stylen van je wenkbrauwen en kleuren van de lippen

 

Bewustwording non-verbaal gedrag

De presentatie en uitstraling van de teamleider, accountmanager en verkoper is het gezicht van je bedrijf of winkel. Hoe ze zich bewegen wordt gezien. Belangrijk dus om bewust te zijn van de indruk die je maakt, want juist die eerste indruk bepaalt het contact met de klant. Hoe zorg je ervoor zorgen dat je rust en zekerheid uitstraalt? Hoe versterk je je boodschap door gebruik van non-verbale signalen en word je bewust van je gedrag?

Je leert wat het effect is van stemgebruik, lichaamstaal en -houding. Hoe maak je oogcontact en stel je je klant op zijn gemak?

Afhankelijk van de opdracht kan een sessie van een uur worden gegeven of een meerdaagse training.

Zakelijke fotoshoot

Professionele foto’s geven het beste resultaat. Wil je je team optimaal presenteren op de website? Style Fitters organiseert snel en professioneel een foto shoot op locatie. Stel het niet langer uit, het is tenslotte het visiteplaatje van je bedrijf.

In overleg bepalen we de sfeer van de individuele en groepsfoto’s: spontaan, serieus, zakelijk, ontspannen of juist opvallend. Met veel kleur of sober. Wij helpen je met de styling van kleding, achtergrond en setting. En wij verzorgen de visagie!

Style Fitters werkt samen met een professionele fotograaf, die veel ervaring heeft om op locatie de mooiste foto’s te maken. De foto’s worden daarna bewerkt en in hoge resolutie beschikbaar gesteld.

 

Leren presenteren

Hoe loop jij een ruimte binnen, vang je positieve aandacht en houd je deze vast? Als jouw totale verschijning in harmonie is versterkt dat je persoonlijke uitstraling. Dit is een optelsom van factoren zoals kleding, oogopslag, energie, stemgebruik en lichaamshouding en -beweging.

Waarom je eigen signalen sturen? We zijn ons niet bewust van onze houding als we iets zeggen. Wat straal ik uit? Voegt dit iets toe in deze situatie? Wat heb ik nodig om mijn boodschap te ondersteunen?  Zelfverzekerd overkomen maar niet arrogant, krachtig maar niet dominant. 

In deze training behandelen we praktische tools om lichaamstaal te herkennen bij een ander en het zelf positief te gebruiken. Deze is opgebouwd uit een plenaire introductie en veel praktische voorbeelden en oefeningen.