Prachtig Haarlem
Naast de vele winkelketens wemelt het van de bijzondere boetieks en speciaalzaken. Ben je op zoek naar minder alledaagse merken en stijlen, ga dan naar de De Gouden Straatjes. Maar je kunt in Haarlem nog zoveel meer doen dan winkelen.  Gezellige restaurants, bars, musea, bijzondere overnachtingen, uitgaansgelegenheden… het is er allemaal in overvloed en de kwaliteit is hoog. En Haarlem is nog prachtig ook, gelegen aan het Spaarne met eeuwenoude hofjes en gezellige, historische straatjes.

Kom je naar  Haarlem? Combineer dan je bezoek met een Style Fitters advies en daarna ligt de stad aan je voeten!

De studio van Style Fitters is gevestigd in de Greiner. Dit is een verzamelgebouw voor creatieve ondernemers en ligt aan de rand van het centrum. De Greiner is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, vanaf het treinstation met de bus en uitstappen bij halte Rustenburgerlaan. Vanaf hier is het 2 minuutjes lopen naar ons.

Met de auto? Dan kun je het beste parkeren in parkeergarage Houtplein, Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem. Als je deze garage verlaat ga dan naar de ingang van Hotel Carlton Square, loop over de ‘Baan’ naar het einde van de straat, steek over en ga de Badhuisstraat in. Aan het einde sla je linksaf en dat is al de Voorhelmstraat.

Style Fitters werkt samen met OneMotion. Onze inspirerende workshops staan ook vermeld op deze website. Kijk voor meer originele uitjes in Haarlem op https://www.onemotion.nl/bedrijfsuitje-haarlem/

Een impressie