Zin in een workshop? 

Praktische en gezellige workshops in onze studio in Haarlem!

Make-up workshop
(met minerale make-up)


Tijdens deze praktische workshop leren wij je hoe je met eenvoudige technieken een natuurlijke make-up aanbrengt. Wij demonstreren het en helpen je op weg. Extra aandacht gaat uit naar het kiezen van de juiste (minerale) foundation poeder. Uit maar liefst 46 kleuren van
Skin Color Cosmetics vinden wij de juiste tint voor jouw huid. De make-up is gemaakt van verpulverd gesteente, puur natuur. Zacht voor je huid, zonder chemische toevoegingen, lang houdend en vriendelijk voor mens en dier (vegan). Het geeft je huid een prachtige glow die gedurende de dag alleen maar mooier wordt, aangezien de make-up perfect samensmelt met je huid. Je gaat naar huis met persoonlijke tips & tricks en make-up resumé. Na de workshop kun je de make-up producten aanschaffen indien gewenst. 

Tijdstip: ochtend 10.00-12.00 uur of middag 14.00-16.00 uur
Prijs: € 37,50,- pp minimaal 6 deelnemers

Stijl workshop

(Ontdek je persoonlijke stijl)

Heb je veel kleding maar niets om aan te trekken? Volg je de mode maar weet je niet zeker of het je staat? Tijdens deze workshop gaan we terug naar de basis. Je krijgt inzicht in verschillende stijlen en pasvormen. Waar moet jij op letten bij je kledingkeuze? Wat past bij jouw lichaamsvorm? En wat is jouw persoonlijke stijl? Wij geven je stijltips en daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Uiteraard helpen wij je daarbij. Na afloop nemen we alle moodboards door en krijg je inzicht in jouw stijlvoorkeur. Je gaat volop inspiratie naar huis met je persoonlijke moodboard en styleguide. Dit geeft je houvast voor toekomstige stijlvolle keuzes.

Tijdstip: 10.00 -13.00 uur
Prijs: € 65,- minimaal 4 deelnemers

Lichaamstaal, wat straal jij uit?

Wat straal jij uit? En wat wil jij uitstralen? Je communiceert niet alleen met woorden maar met je hele optreden. In jouw presentatie zitten verwachtingen verborgen die effect hebben op anderen. Jouw lichaamshouding, -beweging, energie, de intonatie en snelheid van je stem laat een bepaalde indruk achter. Wil jij grip krijgen op je uitstraling en je bewust worden van die indruk?
In deze workshop leren we je bepaalde signalen te herkennen bij jezelf en bij anderen en geven we je tips hoe je hiermee  om kunt gaan. De workshop is praktisch ingestoken en geeft je meer inzicht in je eigen presentatie. 

Tijdstip: 10.00-13.00 uur
Prijs: € 65,- minimaal 6 deelnemers

Eigen workshop samenstellen

Ben je op zoek naar een uitje met je vriendinnen of familie? Heb je al eens aan een foto shoot gedacht waarbij Style Fitters de visagie verzorgt?  Laat ons je wensen weten en wij doen een origineel voorstel voor een uitje dat indruk maakt!

Duurzame garderobe

Ons kledingadvies draagt bij aan het verminderen van de fashion footprint. Wij  inspireren jou om bewust kleding te kopen. Je hebt minder kleding nodig omdat je beter leert combineren.

Bellen voor vragen kan ook:
06-24 20 66 07 

Of neem contact met ons op via het contactformulier.