Zakelijk

Adviezen, workshops en trainingen voor professionals en bedrijven

Bedrijven

Je medewerkers zijn professionals. Als de presentatie van de medewerkers aansluit bij het imago van het bedrijf, versterkt dat het totaalbeeld dat anderen van de organisatie hebben. Met als gevolg dat competenties van je medewerkers hoger ingeschat worden. Met een imago check zorg je dat het plaatje klopt met de inhoud. Wij laten op een interactieve, ongedwongen wijze zien hoe beide samenkomen.

Professionals/ZZP’ers

De inhoud van je boodschap is belangrijk. Zorg ervoor dat jouw boodschap ondersteund wordt door je totale lichaamstaal: je houding, mimiek, beweging en intonatie. Als je in woord en gebaar dezelfde boodschap zendt komt dit overtuigend over. We laten je zien hoe je dit kunt doen.

Als ondernemer kun je het Style Fitters advies opvoeren als zakelijke kosten.

Solliciteren en re-integreren

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en wilt je goed voorbereiden op je gesprek. Je eerste indruk is erg belangrijk, je gesprekspartner heeft namelijk al een mening over jou zonder dat je ook maar een woord hebt gezegd. Met een individueel Style Fitters advies heb je geen twijfels meer over je kledingkeuze, ben je je bewust van je lichaamshouding, -beweging, intonatie en energie. Je komt zelfverzekerd, sympathiek en professioneel over tijdens je gesprek.

Hoe gaan we te werk?

Na overleg over de wensen, het type werkzaamheden, de klanten/doelgroep en de (gewenste) uitstraling van de medewerker(s), doen wij een voorstel. Denk daarbij aan een interactieve presentatie, individueel advies, workshop of training in groepsverband. Presentaties en trainingen worden altijd op maat gemaakt en op de doelgroep afgestemd.
Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Onze klanten:

“Ik had een ontzettend leuke en leerzame dag! Zien dat iets niet werkt maar niet precies weten waarom… nu weet ik het! Bewustwording en durven kijken. Het verhaal bouwt heel goed op zodat uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar passen. Ik ging met veel positieve energie weer naar huis.”

Barbara Bakker

Senior Planeconoom, Gemeente Alkmaar