Samen winkelen

Is winkelen niets voor jou?

Houd je niet van winkelen of heb je weinig tijd? Dan is het inhuren van een Style Fitter de ideale oplossing voor jou.

Werkwijze

Thuis vul je onze uitgebreide intake in zodat wij een beeld kunnen vormen van je voorkeuren, dagelijks leven en wensen. Afhankelijk van je verzoek doen wij een voorstel voor je basisgarderobe, voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of viering van een kroonjaar. Wij maken een voorselectie bij een aantal winkels in Haarlem en samen met een Style Fitter ga je een dag/dagdeel op pad om de geselecteerde kleding te bekijken, te passen en eventueel te kopen. Efficiënt en gezellig.

 

Duurzaam winkelen

Wil jij ook op een duurzame manier met je kleding omgaan? Goede kwaliteit van kleding die zijn vorm behoud en meerdere seizoenen meegaat. Wil je alles dragen uit je kledingkast, impulsaankopen voorkomen en zo min mogelijk kleding wegdoen? Duurzaam je kleding kiezen: het bespaart jou geld en tijd maar is ook goed voor het milieu, gaat overconsumptie en fast fashion tegen. 

Garderobe check

Een kledingcheck aan huis voorafgaand aan het ‘personal shoppen’ is aan te bevelen om het beste resultaat te verkrijgen. Natuurlijk is het van belang te weten welk Style Fitters kleurtype je bent en wat jou stijlvoorkeur is, zodat wij efficiënt een goede voorselectie kunnen maken waar jij blij van wordt. Op deze manier haal je maximaal resultaat en creëer je een garderobe waar je optimaal mee kunt combineren!

 

Een impressie