Wie zijn wij?

Maak kennis met de Style Fitters

Ellen

Leuk dat je ons wilt leren kennen, ik ben Ellen Giesberts en woon samen met Rob en onze 2 kinderen in Haarlem. Ik ben levenslustig, heb een open karakter, gevoel voor stijl en een fascinatie voor kleur. Met mijn grafische achtergrond heb ik in het verleden veel samengewerkt met designers, redacteuren, fotografen en kunstenaars. Daarbij speelden kleuren en composities altijd een belangrijke rol. Tijdens mijn interim werkzaamheden als marcom specialist en creatief projectmanager heb ik ervaren hoe belangrijk je (zelf)presentatie is. Dat heeft mij doen besluiten om me te richten op het coachen van mensen in hun non-verbale communicatie. Sinds 2010 geef ik to-the-point adviezen en trainingen, waarmee iedereen optimaal in zijn persoonlijke kracht wordt gezet. Ik ben gecertificeerd imago consultant en een Lichaamstaal Professional. Het geven van persoonlijke adviezen om mensen te helpen hun uitstraling te versterken vind ik heel dankbaar werk en het samenwerken met Fiona maakt dat we het plezier kunnen delen en samen nieuwe initiatieven kunnen ontplooien. 

Fiona

Ik ben Fiona en woon samen met Guido en onze vier (bonus) kids. Na een tijd in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik enige jaren als stewardess bij de KLM gevlogen. Later, tijdens mijn werk als assessment-assistent, viel het mij op hoe belangrijk zelfpresentatie is. Dit betekende in 2011 de start van mijn eigen adviespraktijk De Kleurenverdieping, welke in 2019 opging in Style Fitters. Ik mocht meewerken aan verschillende tv programma’s: Koffietijd en Net 5 “Wat vrouwen willen”. Je kunt mij kenmerken door hartelijkheid en oog voor detail. De combinatie van vakkennis en bevlogenheid maakt van mij een enthousiaste adviseur, trainer en gastvrouw. Ik ben gecertificeerd imago consultant, gediplomeerd in PR & voorlichting en account management en heb de Lichaamstaal Professional opleiding voltooid. Ellen en ik vullen elkaar perfect aan, samen laten we jou graag blij en zelfverzekerd de deur uit gaan. Tot ziens in Haarlem!

Onze missie

Wij zijn Ellen en Fiona, de Style Fitters. Wij willen je inspireren om meer uit jezelf te halen, er nog beter uit te zien en overtuigender over te komen. Dit doen we door jouw lichaamstaal in harmonie met je boodschap te brengen. We helpen je jouw garderobe overzichtelijk te maken met kleding die echt bij je past. Je koopt minder en draagt meer. Je bespaart geld en draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Contactformulier

12 + 9 =

Bel ons:
06-24 20 66 07 (Ellen)
06-21 55 70 60 (Fiona)